2011. július 29., péntek

Márai Sándor: A teljes napló, 1946 - Jelenlegi ára: 4 090 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A teljes napló, 1946A könyv listaára: 4990 Ft. Leírás:
A Márai teljes naplóját közreadó tematikus sorozat újabb kötetével, mely a teljes, a korábbinál kötetekkel terjedelmesebb, eddig kiadatlan szövegekkel és gazdag jegyzetanyaggal bővített kiegészítése, a háború utáni első esztendő reflexióit veheti kézbe a korszak közélete és közhangulata, kulturális és kultúrpolitikai élete, nemkülönben Márai világlátása, művészetszemlélete iránt érdeklődő olvasóközönség. Szinte megdöbbentő az a már-már cinizmusig vitt irónia, amely a minden jóvátehetetlenül el van rontva kiábrándultságából táplálkozik. A napló ezúttal is sokkal kevesebbet árul el az író mindennapjairól, annál többet olvasmányairól, benyomásairól, napi tapasztalatairól. Szinte minden sora izzik, szikrázik, egyik mondata feje tetejére állítja a másikat, kíméletlen kritikával illet mindent és mindenkit, beleértve hazáját és az egész magyar társadalomhoz való viszonyát is. Az életútja közepén íródott feljegyzések elgondolkodásra kényszerítik az olvasót: vajon mit élt át ez a reflektorszemű mizantróp a hátralévő több mint negyven esztendő alatt, emigrációs magányában? A világ körülöttem mind türelmetlenebb. Megkerestem régi morfinkészletem egy tekintélyes adagját, hadd legyen kéznél. Mindez, ami történik, már nem is félelmes, nem is izgalmas, mint inkább megalázó, unalmas, ostoba, embertelen... ISBN: 978-963-227-095-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 090 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:26
. Márai Sándor: A teljes napló, 1946 - Jelenlegi ára: 4 090 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése